9 C
București
sâmbătă, 25 martie 2023 - 6:29
No menu items!

Atacul din Militari: Două femei şi un bărbat, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri

spot_img

smurd accident

Două femei şi un bărbat sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB), în urma atacului armat de sâmbătă seară, din Militari, comis de un membru al unui clan interlop din Capitală.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, cele două femei, surori, s-ar fi luat la ceartă în interiorul supermarketului Cora – Lujerului, din cartierul Militari, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, un bărbat a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane – o tânără şi doi bărbaţi. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale,conform anchetatorilor.

Cele două surori au fost audiate sâmbătă noapte de poliţişti, alături de un bărbat, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Atacatorul a fugit de la locul incidentului şi este în prezent căutat de poliţişti. Pe numele acestuia, a fost întocmint, în lipsă, dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

C.A.