19 C
București
marți, 18 mai 2021 - 21:27

Atac cu sticle incendiare în Hunedoara

spot_img

Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul incidentului produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Şoimuş

masina politie

O locuinţă din localitatea Şoimuş (judeţul Hunedoara) a fost atacată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu sticle incendiare de persone necunoscut. Focul a fost stins înainte să se extindă. Niciunul dintre locatari nu a fost rănit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, a precizat că Poliţia a fost sesizată după ce prin fereastra unei case din localitatea hunedoreană Şoimuş, situată la cinci kilometri de Deva, a fost aruncată o sticlă incendiară.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a ridicat probe materiale. Vorbim despre infracţiunea de distrugere prin incendiere. În momentul de faţă, există un cerc de suspecţi cercetări în vederea atât a identificării prezumtivilor autori, cât şi a stabilirii circumstanţelor în care a survenit această infracţiune.

Bogdan Niţu
purtător de cuvânt, IPJ Hunedoara

În casă se afla mama proprietarului, care a anunţat imediat Poliţia. Proprietarul suspectează, potrivit MEDIAFAX, că în spatele atacului s-ar afla un fost lider al lumii interlope din Deva, Ovidiu Ioiescu, zis Pera, care a fost condamnat la cinci de închisoare în dosarul “Spumă şi Bibanu”.

R.D.