18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 0:32
No menu items!

ATAC armat într-un campus universitar din Seattle

spot_img

O persoană a murit şi trei au fost rănite

 seatle - atac armat campus

O persoană a murit şi trei au fost rănite joi, în timpul unui atac armat într-un campus universitar din Seattle, în nord-vestul Statelor Unite, a anunţat poliţia, citată de cotidianul Seattle Times în ediţia electronică.

Atacul armat, care s-a produs în campusul Seattle Pacific University, s-a soldat cu un mort şi trei răniţi, unul dintre aceștia aflându-se între viață și moarte, a anunţat joi un purtător de cuvânt al spitalului local, relatează AFP. Autorităţile au anunţat că în urma incidentului a fost arestat un suspect.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Seattle, Chris Fowler, a relatat cum a fost reţinut atacatorul după ce a deschis focul în sala uneia din clădirile universităţii.

După ce a deschis focul asupra a trei persoane cu o puşcă, atacatorul a început să-şi reîncarce arma, când un student care supraveghea clădirea a reuşit să-l neutralizeze, a declarat Fowler, fără a confirma în mod direct decesul uneia dintre victime.

„Odată ce a fost dat jos, alţi studenţi au sărit pe el şi au putut să-l imobilizeze pe atacator până la venirea poliţiei”, a adăugat el.

Pentru moment, nu se cunosc motivele atacului.

C.A.