1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 7:39
No menu items!

Atac armat în Londra! Focuri de armă pe London Bridge. Forțe masive de ordine dislocate. FOTO/VIDEO

spot_img

Poliţia londoneză a anunţat că a fost chemată în urma unui incident pe Podul Londrei, soldat cu înjunghierea unor persoane, şi că un suspect a fost reţinut, transmite Reuters. De asemenea au fost trase focuri de armă, iar o publicație londoneză susține că o persoană ar avea material exploziv asupra sa. 

„Poliţia a fost chemată la ora 1.58 p.m. la locul unei înjunghieri în apropiere de Podul Londrei”, a indicat poliţia pe Twitter. „Un bărbat a fost reţinut de poliţie. Credem că un număr de oameni au fost înjunghiaţi”, adaugă comunicatul, potrivit Agerpres.

Potrivit BBC, mai mulți bărbați s-au luat la bătaie pe pod, iar poliția a ajuns la fața locului.

Potrivit martorilor, s-au auzit mai multe focuri de armă.

Poliția a confirmat că un incident este în plină desfășurare și a sfătuit persoanele aflate în apropriere să urmeze indicațiile polițiștilor din teren.

Poliţia londoneză a anunţat că un bărbat pare să fi fost împuşcat într-un incident pe Podul Londrei, în centrul capitalei britanice, transmite Reuters.

„Ne aflăm în primele faze ale reacţiei la un incident pe Podul Londrei”, a indicat poliţia într-un comunicat.

Potrivit unui purtător de cuvânt, „se pare că cineva a fost împuşcat”.

Conform unei surse de securitate citate de Reuters, se crede că o persoană a fost înjunghiată pe Podul Londrei, iar poliţia l-a împuşcat pe suspect.

BBC a transmis că au fost auzite două focuri de armă.

Postări video şi fotografii pe Twitter au arătat mai multe maşini de poliţie şi autobuze pe pod, precum şi un camion derapat pe mai multe benzi.

Serviciul de ambulanţă a informat că a trimis echipaje la faţa locului.

Emanuel Stan