6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 9:24

ATAC ARMAT în Germania: cel puțin doi morți

spot_img

Poliția a anunțat arestarea atacatorului, potrivit presei germane

politie_germania

Cel puțin două persoane au fost omorâte într-un atac armat care a avut loc vineri în localitatea Leutershausen, din sudul Germaniei, a anunțat vineri poliția, citată de DPA.

Forțele de poliție din orașul învecinat, Nuremberg, au anunțat că autoritățile au căutat o mașină decapotabilă marca Mercedes de culoare argintie și au avertizat cetățenii că șoferul ar putea fi încă înarmat. Ulterior, poliția a anunțat arestarea atacatorului, potrivit presei germane.

Bărbatul din mașină a tras asupra unei femei, care a murit pe loc, după care a fugit de la locul atacului. La scurt timp, un biciclist din Rammersdorf, nu departe de locul primei crime, a fost împușcat mortal.

Ulterior, un fermier și un alt automobilist ar fi fost amenințați cu arma, fără ca martorii să poată spune însă dacă au fost uciși. Anchetatorii nu au furnizat nicio informație despre aceste din urmă potențiale victime.

Inițial, agenția de știri germană DPA a transmis că atacul armat ar fi făcut “numeroși morți” și a indicat Ansbach drept locul în care a avut loc atacul.

R.D.