0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:52
No menu items!

Asistentul care i-a dat lui Alec Baldwin arma mortală a mai fost implicat în incidente similare

spot_img

Regizorul-asistent al filmului “Rust”, pe nume Dave Halls, cel care i-a dat arma mortală lui Alec Baldwin, a făcut obiectul unor plângeri legate de siguranță și comportament pe platourile de filmare, în timpul a două producții cinematografice din anul 2019.

Două persoane care au colaborat îndeaproape cu Dave Halls au confirmat aceste informații pentru CNN.

Plângerile la adresa acestuia includ nerespectarea protocoalelor de siguranță pentru utilizarea armelor și a dispozitivelor pirotehnice, blocarea benzii pentru vehiculele de intervenție și a ieșirilor în caz de incendiu și exemple de comportament sexual necorespunzător la locul de muncă, conform Antena 3.

Halls a fost identificat în documentele depuse în instanță drept regizorul-asistent care i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care ulterior avea să fie ucisă directoarea de imagine Halyna Hutchins.

La momentul respectiv, Halls a strigat “Cold gun” (armă “rece”, fără muniție).

CNN o citează pe Maggie Goll, realizatoare de arme de recuzită și pirotehnician autorizat.

Aceasta menționează că, în timp ce lucra la serialul horror “Into the Dark”, în februarie și mai 2019, Halls a neglijat să țină ședințele dedicate siguranței la filmări și a omis constat să anunțe echipa de producție de prezența unei arme pe platou, deși protocolul de siguranță obligă la acest anunț.