27.2 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 19:21
No menu items!

Asasinul de la Perla, Gheorghe Vlădan, evaluat din nou de psihiatri

spot_img

Asasinul de la Perla, evaluat din nou de psihiatri

Autorul dublului asasinat de la coaforul Perla, din Capitală, Gheorghe Vlădan, va fi supus din nou unei expertize psihiatrice. Cererea a fost făcută joi de avocaţii  acestuia, iar expertiza urmează să fie realizată de Serviciul de Probaţiuni de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În plus, apărătorii lui  Vlădan le-au cerut judecătorilor Curții de Apel Bucureşti (care judecă apelul acestuia în dosarul în care a fost condamnat la închisoare pe viață) şi recalcularea alcoolemiei înregistrate la momentul săvârşirii faptei. Această solicitare a fost, însă, respinsă de magistraţi.

Prezent în faţa instanţei, Gheorghe Vlădan a ţinut să meţioneze că starea sa psihologică de la acel moment a fost influenţată de atmosfera din salonul din cadrul complexului Perla. El a adăugat că nu a plănuit să omoare pe nimeni şi că s-a „nimerit” ca o anumită persoană să se afle în  faţa lui şi să fie ucisă.

Gheorghe Vlădan a fost condamnat, în februarie anul acesta, de magistraţii Tribunalului Bucureşti la închisoare pe viaţă pentru masacrul de la coaforul din complexul Perla. Acesta a avut loc anul trecut, pe 15 martie, iar atunci Vlădan şi-a ucis atât soţia, cât şi pe o colegă de-a acesteia.

Andrei Tudor