30 C
București
marți, 27 iulie 2021 - 12:13

Artist în stare gravă la spital. A făcut infarct pe scenă UPDATE

spot_img

mihai_campineanu

  • UPDATE

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara i-au montat două stenturi lui Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude, susţin surse medicale. Acestea au precizat că specialiştii sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit sâmbătă noapte.

Surse medicale de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara au declarat, duminică, pentru Mediafax că medicii i-au montat lui Mihai Câmpineanu două stenturi pe o arteră pulmonară, acesta aflându-se în continuare sub supraveghere medicală, după infarctul suferit sâmbătă noapte la finalul unui concert.

Potrivit surselor citate, medicii cardiologi sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a lui Mihai Câmpineanu, un medic neurolog de la Spitalul Judeţean din Timişoara fiind chemat la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde componentul formaţiei Şuie Paparude se află internat.

Directorul medical al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Constantin Luca, a declarat că medicii vor ţine cont de dorinţa familiei şi nu vor mai face declaraţii oficiale despre starea de sănătate a lui Câmpineanu.

Mihai Câmpineanu, membru al formaţiei Şuie Paparude, a fost internat în stare gravă într-un spital din Timişoara, după ce a făcut infarct la sfârşitul unui concert susţinut în oraş, în cadrul evenimentului Re:freshTM.

Colegii de trupă au declarat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în piept, apoi s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă. “De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte, am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul lui Câmpineanu de la Şuie Paparude, Mihai Dobre.

Colegii artistului au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat pe Mihai Câmpineanu şi l-a transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Medicii au spus că acesta a suferit un infarct, iar duminică dimineaţă, a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

R.D.