13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 15:19
No menu items!

Aritmetică de Voluntari: Pandele candidează independent doar pentru că l-a enervat PNL

spot_img

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a anunțat marți seară că nu va mai reprezenta PSD la alegerile din iunie. Surse bine informate susțin că Pandele a ales varianta de a candida independent doar pentru a demonstra PNL că va reuși să câștige și fără sprijinul Partidului Social Democrat. 

Oficial, Pandele a dat vina pe candidatura soției sale pentru decizia de marți: „Am decis să-mi depun candidatura ca independent pentru Primăria Orașului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculații privind legătura partinică dintre candidatura mea și cea a soției mele (Gabriela Firea – n.r.)”, a anunțat Florentin Pandele într-un comunicat de presă.

Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetățenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureștiului în cel mai mare oraș al județului Ilfov”, a scris Pandele, care este primar în Voluntari din 2000. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor (sic!) îmi oferă o motivație suplimentară”, a mai spus el.

Din partea PSD, pentru primăria Voluntari a fost înregistrată candidatura lui Robert Frunză.

R.D.