20.7 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 1:02
No menu items!

Argeș: un bărbat care conducea băut a accidentat mortal două persoane şi a rănit grav o a treia

spot_img

 ambulanta

Un bărbat din comuna Slobozia, județul Argeș, care conducea un autoturism deşi consumase alcool, a accidentat mortal doi oameni şi a rănit grav o a treia persoană. Bărbatul a părăsit locul accidentului după care a sunat la 112 anunţând accidentul.

Accidentul a avut loc, luni, pe drumul judeţean 659, între localităţile Mozăceni şi Slobozia, în afara comunei Slobozia. Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a lovit trei persoane care se deplasau pe carosabil, potrivit  Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Mediafax.

Două dintre victime, una în vârstă de 42 de ani, cealaltă de 52 de ani, au murit pe loc, iar a treia persoană lovită de maşină a fost grav rănită.

După producerea accidentului, şoferul a plecat, a ajuns în localitatea sa de domiciliu, comuna Slobozia, a mers la postul de poliţie şi a sunat la 112, anunţând accidentul.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele bărbatului care este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, între care ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

D.M.