12.4 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 23:15

Argeș: Un bărbat a fost găsit împuşcat în faţa blocului în care locuieşte. Un polițist și o altă persoană, audiați

spot_img

Argeș: Un bărbat a fost găsit împuşcat în faţa blocului în care locuieşte. Un polițist și o altă persoană, audiați
foto: infocurteadearges.ro

Un bărbat de 37 de ani a fost găsit mort, în faţa blocului în care locuieşte, din municipiul Piteşti, martorii susţinând că acesta a fost împuşcat cu şase focuri de armă. Un poliţist din Bucureşti şi principalul suspect sunt audiaţi marţi la Parchetul Tribunalului Argeş.

Incidentul a avut loc în cartierul piteştean Prundu, fiind anunţat de către un localnic la serviciul de urgenţă 112, care a spus că s-au tras şase focuri de armă.

“A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la faţa locului, unde s-au tras focuri de armă. Bărbatul avea între 30 şi 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt câteva cartuşe în jurul cadavrului. Ancheta este în desfăşurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat.

“Este vorba despte un bărbat de 30 – 35 de ani, cu multiple plăgi împuşcate în torace şi membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei”, a spus Adriana Tocaci, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Bărbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 a declarat că a auzit cel puţin şase focuri de armă, iar cel care a tras a fugit imediat, existând suspiciunea unei răzbunări sau a unei reglări de conturi.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul audiat este din Bucureşti şi lucrează ca subofiţer la Secţia 14 Poliţie.

Anul trecut, acesta a reclamat că arma personală, un pistol de calibru nouă milimetri pe care l-a cumpărat în 2011, i-a fost furată din casă.

Cealaltă persoană audiată este un bărbat din Piteşti, suspectat că ar fi tras şase gloanţe în victimă.

Oamenii legii au făcut percheziţii marţi dimineaţă la locuinţa principalului suspect, aflată în apropierea apartamentului victimei.

Până în prezent arma cu care a fost ucis bărbatul nu a fost găsită, fiind vorba despre un pistol cu calibru de nouă milimetri.

Lucian Mera