14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 2:57
No menu items!

Argeș: Cornel Penescu s-a predat la sediul IPJ pentru a fi încarcerat

spot_img

Argeș: Cornel Penescu s-a predat la sediul IPJ pentru a fi încarcerat
foto: 9am.ro

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită, s-a predat vineri seară la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș din Pitești.

Fostul finanţator al echipei FC Argeş a primit vestea condamnării defintive la trei ani de închisoare la vila sa din comuna argeşeană Bascov, de lângă Piteşti.

Ulterior, Cornel Penescu s-a urcat în maşină şi, însoţit de câțiva membri ai familiei, a plecat spre Poliţia judeţeană din Piteşti.

Reprezentanţii IPJ Argeş au confirmat, vineri seară, că Penescu a ajuns în arestul Poliţiei judeţene şi urmează să fie condus, încătuşat şi sub escortă, la Penitenciarul Colibaşi, din oraşul Mioveni, unde va executa pedeapsa de trei ani de închisoare pentru dare de mită.

La rândul său, senatorul PPDD Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, condamnat şi el definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, în acelaşi dosar, s-a predat Poliţiei judeţene Dolj vineri seară, în jurul orei 21.40, pentru a fi încarcerat.

A.V.