3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 19:05
No menu items!

Arestat la domiciliu a cerut să fie mutat la închisoare din cauza nevestei

spot_img

Un bărbat plasat în arest la domiciliu în Italia s-a prezentat la un comisariat de Poliție şi a cerut să fie trimis la închisoare, întrucât viața alături de soția lui devenise imposibil de suportat, relatează presa internațională, care citează jandarmeria italiană.

Bărbatul în cauză este un albanez de 30 de ani care locuiește în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma. “Nu mai reușea să facă față coabitării forțate alături de soția lui”, se arată într-un comunicat al carabinierilor.

“Exasperat de situație, bărbatul a preferat să fugă de acasă și să se prezinte, spontan, în fața carabinierilor pentru a cere să îşi execute pedeapsa în spatele gratiilor”, se mai precizează în comunicat.

Albanezul era plasat în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracțiuni legate de droguri și trebuia să rămână sub incidența acestui regim privativ de libertate pentru mai mulți ani, a precizat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

“Trăia alături de soția și familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ‘ascultați, viața mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare'”, adăugat polițistul.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autoritățile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

R. Dan