7.9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021 - 6:14

Arestat la 69 de ani, după ce a incendiat o mașină și a avariat duba Poliției

Bărbatul acuzat de distrugere a ajuns, vineri, după gratii pentru 30 de zile

catuse

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din judeţul Călăraşi a fost arestat preventiv, vineri, fiind acuzat că, după ce a dat foc unei maşini, a avariat cu pietre autospeciala poliţiştilor veniţi la faţa locului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Călăraşi, magistraţii de la Judecătoria Călăraşi au emis, vineri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat în vârstă de 69 de ani din municipiul Călăraşi, suspectat de comiterea a două infracţiuni de distrugere.

Concret, bărbatul este suspectat că, în noaptea de miercuri spre joi, a incendiat în mod intenţionat un autoturism Opel parcat pe o stradă din municipiul Călăraşi. În momentul în care un echipaj de poliţie a sosit la faţa locului pentru cercetări, bărbatul a intrat în curtea locuinţei sale, de unde a aruncat cu pietre distrugând unul dintre farurile autospecialei Poliţiei.

Imediat după incident, bărbatul a fost reţinut, iar vineri a fost prezentat magistraților, care au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori, sub acuzația de distrugere.

Sofia Marinescu