6.9 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 11:05

Arestarea deputatului Titi Holban, în plenul Camerei în sesiunea extraordinară

spot_img

Raportul Comisiei juridice pe tema cererii Parchetului de încuviințare a arestării preventive a deputatului acuzat de trafic de influență va fi dezbătut săptămâna viitoare

titi_holban

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, să trimită Comisiei juridice cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului UNPR Titi Holban, pentru elaborarea unui raport care să fie supus votului plenului în sesiunea extraordinară de săptămâna viitoare.

Biroul Permanent a decis să trimită la Comisia juridică cererea de arestare preventivă a deputatului Titi Holban. Comisia are trei zile la dispoziţie până sâmbătă inclusiv, iar până duminică să fie raportul prezentat Biroului Permanent.

Niculae Mircovici
secretar, Camera Deputaților

Potrivit lui Mircovici, raportul Comisiei juridice va fi pus pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare care va avea loc săptămâna viitoare probabil în zilele de 2 şi 3 iulie, împreună cu celelalte puncte.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut avizul Camerei Deputaţilor pentru arestarea preventivă a deputatului Titi Holban, suspectat de trafic de influenţă, după ce ar fi luat 10.000 de euro pentru ca o firmă să nu fie sancţionată după un control al Direcţiei Antifraudă.

R.D.