8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 10:19
No menu items!

ARD, pe scena Operei Române

spot_img

ARD îşi lansează, luni, în lumina reflectoarelor de pe scena Operei Române, candidaţii pentru parlamentare. Liderii ARD au anunţat că va fi o lansare discretă, la care vor participa maxim 800 de oameni.

“Dacă USL a făcut pe stadion, noi vrem să facem o lansare decentă, cu 800 de oameni, care nu sunt nici manipulaţi, nici aduşi pe stadion pentru un mic şi-o bere întâlnirile pe stadion au aspect de manifestaţii faraonice. Nu cred că preşedintele Băsescu a fost invitat. Din câte ştiu, nu a fost”, a precizat prim-vicele PDL, Cezar Preda. Programul Alianţei va fi dat publicităţii marţi, scăderea cotei unice la 12%, creşterea salariului minim pe economie până la aproape 900 de lei şi programul de promovare al produselor româneşti, fiind doar câteva dintre promosiunile cu care vor să atragă electoratul liderii ARD. Obiectivul pe care ARD şi-l propune pentru viitoarele alegeri este acela de a obţine 30%. “Nimeni nu e sigur pe rezultat. Nici USL, nici noi nu suntem siguri unde ne vom plasa: mai aproape de 20 sau de 30%. Dar ăsta-i planul: să avem cel puţin jumătate plus unu din ce are USL. Asta ne-ar pune, teoretic, în poziţia de a avea cel mai mare grup politic”, spun liderii Alianţei.

Videanu, coordonator al campaniei electorale a ARD

Adriean Videanu a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a ARD. “De astăzi, vom coordona campania electorală de la sediul de campanie al Alianţei România Dreaptă. De aici vom coordona bătălia electorală. Domnul Adriean Videanu a fost desemnat ca şef al campaniei electorale a ARD, iar domnul Traian Ungureanu ca purtător de cuvânt al campaniei ARD. În această seară, în cadrul Colegiului Director Naţional al PDL se vor purta discuţii pe marginea strategiei de campanie la care vor participa şi strategii celorlalte formaţiuni din cadrul ARD”, a nunţat Vasile Blaga. (A.M)