3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:48
No menu items!

Arad: Un TIR a lovit o casă de pe marginea DN7 de două ori într-o lună

spot_img

Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, în localitatea Nicolae Bălcescu

TIR_casa_arad

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, miercuri, pe DN 7, în judeţul Arad, iar unul dintre acestea a fost proiectat într-o casă de pe marginea şoselei, care a fost avariată astfel pentru a doua oară în ultima lună.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Județului (IPJ) Arad, două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 7, într-o curbă periculoasă din localitatea Nicolae Bălcescu, iar unul dintre automarfare a fost proiectat într-o casă de pe marginea drumului. Cele două autotrenuri au numere de Argeş şi Vrancea şi circulau din sensuri opuse, iar şoferul unuia a intrat pe contrasens în curbă, unde a avut loc impactul frontal. Şoferii au fost răniţi uşor, iar din locuinţa avariată nu a fost rănită nicio persoană.

Primarul comunei Vărădia de Mureş, de care aparţine satul, a declarat pentru MEDIAFAX că nu este prima dată când această casă este lovită de maşini: “S-a întâmplat de câteva ori, iar de două ori casa a fost lovită de TIR-uri. Se pare că acea curbă e foarte periculoasă şi, cum nu este nici trotuar între şosea şi casă, riscul este foarte mare”.

În urmă cu o lună, aceeaşi casă a fost lovită tot în urma impactului dintre două TIR-uri.

Lucian Mera