Arad: Un cangur fugărit de copii a fost prins de polițiști, însă a murit în mașina unui agent

cangur

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare din Arad au intervenit, marţi după-amiază, pentru capturarea unui cangur care era fugărit de mai mulţi copii, în zona Gării Aradul Nou din oraş, animalul murind în maşina unui agent înainte de a fi predat Poliţiei Locale.

Locuitori din cartierul Aradul Nou au solicitat Poliţiei Locale Arad să intervină pentru capturarea unui cangur care era fugărit de un grup de copii, în zona staţiei CFR din cartier. în cele din urmă, animalul a fost prins de către agenţii Poliţiei Transporturi Feroviare, întrucât ajunse pe liniile de tren.

“Apelul părea o glumă, era greu de crezut şi pentru noi că un cangur este fugărit de copii. Femeia care a sunat era însă deosebit de insistentă şi ne-am deplasat la faţa locului, incidentul fiind confirmat de către poliţiştii noştri. Din păcate, am găsit animalul mort în portbagajul maşinii unui agent de la Poliţia Transporturi Feroviare”, a declarat directorul Poliției Locale Arad, Viorica Graur, citat de Mediafax.

Cel mai probabil a murit pe fondul stresului şi al oboselii“, consideră şeful Poliţiei Locale.

Poliţiştii încearcă să afle cui aparţinea animalul, bănuind că acesta a scăpat din curtea unei case din zona Gării Aradul Nou.

 

NICIUN COMENTARIU