10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 15:35
No menu items!

Arad: bebeluș de cinci luni, la spital după ce a fost bătut crunt de tatăl lui

spot_img

bebelus_spital

Un bebeluş de cinci luni din Arad a fost transportat la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi fost trântit de podea de tatăl lui, potrivit afirmaţiilor mamei şi bunicii. După radiografii, medicii suspectează că micuţul, care este în stare stabilă, are o fractură occipitală.

Băieţelul de cinci luni este din localitatea Vinga, iar mama şi bunica l-au transportat la spital după ce tatăl l-ar fi dat cu capul de marginea mesei şi l-ar fi trântit de podea.

“Starea bebeluşului este stabilă, dar va fi făcută o tomografie pentru a se stabili cu exactitate dacă este vorba despre o fractură sau doar despre o fisură”, a declarat Adrian Wiener, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţiştii au fost sesizaţi de mama şi bunica băieţelului, care susţin că acesta a fost agresat de către tată, care ar fi fost în stare de ebrietate.

“Din relatările mamei şi bunicii, tatăl era în stare de ebrietate şi l-a trântit pe bebeluş de podea, în urma unui conflict în familie. Copilul s-ar fi lovit cu capul de marginea mesei şi apoi de podea. În acest caz, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea unu procuror”, a explicat, la rândul lui, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Potrivit Cameliei Tuduce, tatăl bebeluşului nu recunoaşte agresiunea. El le-a declarat polițiștilor că l-a scăpat pe copil din braţe în timp ce se îmbrâncea cu soţia sa.

R.D.