21.1 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 9:10
No menu items!

Aproximativ 800 de fani unguri au ajuns cu trenul la Bucureşti

spot_img

Aproximativ 3.000 de suporteri vin la Bucureşti, atât cu trenul, cât şi cu maşini personale

suporteri-unguri

Aproximativ 800 de suporteri unguri au sosit, sâmbătă, în jurul orei 13.30, la Bucureşti, cu trenul, pentru meciul România-Ungaria, din preliminariile Euro-2016, şi urmează să fie duşi direct la Arena Naţională cu 15 autobuze ale RATB.

„Trenul de aur”, care a plecat de la Budapesta cu o locomotivă pictată cu chipurile celor mai cunoscuţi fotbalişti din Ungaria, a plecat la 16.15, vineri, din capitala ungară. Acesta va pleca la ora 23.00 de la Bucureşti, urmând să ajungă la Budapesta, duminică la ora 13.50.

Fanii au aruncat fumigene şi petarde la intrarea în gara Băneasa, iar pe tren erau arborate steaguri ale Ungariei.

Aproximativ 3.000 de suporteri, conform FRF, vin la Bucureşti, atât cu trenul, cât şi cu maşini personale.

Autorităţile române şi maghiare au luat decizia de a-i trasporta direct la stadion. Suporterii unguri vor fi duşi de la gară direct la stadion, cu 15 autobuze ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), în care vor fi şi jandarmi.

Fanii unguri au fost implicaţi în incidente şi la precedentul meci România-Ungaria, jucat la Bucureşti în 6 septembrie 2013. Atunci, ei au fost recalcitranţi la Gara de Nord, unde au folosit fumigene şi au încercat să forţeze dispozitivele de ordine, dar şi în Centrul Istoric.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru grupe F a preliminariilor Euro-2016.

D.M.