3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:43
No menu items!

Aproape o sută de accidente rutiere, din cauza poleiului

spot_img

Aproape o sută de accidente rutiere, din cauza poleiului

Aproape o sută de accidente rutiere, din care 17 s-au soldat cu rănirea unor persoane, s-au produs, vineri, între orele 5.00 și 12.00, din cauza poleiului, în opt județe şi în Capitală.

Potrivit şefului Direcţiei Poliţiei Rutiere, Lucian Diniță, în ţară s-au produs, vineri, de la ora 5.00 şi până la 12.00, un număr de 77 de tamponări şi 17 accidente cu rănire, în judeţele aflate sub avertizare de Cod galben de polei, respectiv în Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, dar şi în municipiul Bucureşti, unde au avut loc două tamponări, fără victime.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de polei, valabilă vineri dimineaţa, pentru sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, inclusiv pentru autostrada A1, A3 şi drumurile naţionale aferente, precum şi pe arii relativ extinse în judeţele Dolj, Olt, Vâlcea şi Gorj (inculsiv municipiile Craiova, Slatina, Rm. Vâlcea şi Tg. Jiu), izolat în judeţul Mehedinţi, dar şi pe arii extinse în judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi municipiul Bucureşti, inclusiv autostrada A2 şi drumurile naţionale aferente.

R.D.