2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 16:31
No menu items!

Aproape jumătate dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din județul Argeș UPDATE

spot_img

Aproape jumătate dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Pitești

  • UPDATE

O fostă profesoară de matematică din Curtea de Argeş, care era ghidul circuitului turistic în Muntenegru şi Croaţia, şi soţul acesteia, precum şi un fost consilier liberal din municipiu, Nicolae Derviş, proprietar al unei brutării, şi soţia lui au murit în accidentul de autocar produs duminică după-amiază.

Sora Marianei Mateescu fostă profesoară de matematică la Şcoala “Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş a declarat că aceasta era ghidul circuitului turistic în Muntenegru şi Croaţia şi a decedat în accidentul de autocar. În acelaşi accident, a murit şi soţul femeii.

De asemenea, în accidentul din Muntenegru a murit şi omul de afaceri Nicolae Derviş soţia acestuia.

Potrivit unei rude a celor doi, Nicolae Derviş ar fi trebuit să plece într-o excursie în Spania, dar a primit în ultimul moment oferta pentru Muntenegru şi Croaţia și a cedat călătoria în Peninsula Iberică unui fîn, angajat al său.

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a declarat, luni, că 17 dintre victimele accidentului de autocar din Muntenegru sunt din judeţul Argeş, fiind vorba despre 11 victime din Curtea de Argeş şi şase din Piteşti. Potrivit edilului, șase dintre persoanele la care a făcut referire au murit în accident.

Pendiuc a adăugat că o parte dintre rudele victimelor din Curtea de Argeş au plecat deja în Muntenegru, precizând că nu are detalii în acest sens despre familiile victimelor din Piteşti.

Potrivit edilului, acest circuit turistic era organizat anual, cu aceeaşi agenţie, de mai mulţi profesori din Piteşti, împreună cu rude şi cunoştinţe ale acestora.

Cel puţin 19 persoane au murit după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, duminică după-amiază. Alţi 27 de pasageri au suferit răni moderate.

Andrei Tudor