25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 18:40
No menu items!

Aproape 170 de poliţişti, pe traseul de deplasare spre Bulgaria a suporterilor echipei Steaua

spot_img

Partida Ludogoreţ Razgrad – Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia

masina politie

Aproape 170 de poliţişti sunt pe traseul de deplasare din Capitală, pe DN 5, spre graniţa cu Bulgaria a suporterilor care merg să susţină echipa de fotbal Steaua Bucureşti la meciul cu Ludogoreţ Razgrad de la Sofia, informează, într-un comunicat de presă, Poliția Română.

Potrivit sursei citate, pe traseul de deplasare din Capitală spre Bulgaria a suporterilor echipei Steaua au fost luate măsuri de monitorizare, pentru a preveni blocajele în trafic şi alte evenimente neplăcute care s-ar putea produce.

Astfel, 168 de poliţişti, dintre care 33 de la rutieră şi 117 de la ordine publică, precum şi 60 de maşini, de la Poliţia Capitalei şi IPJ Ilfov şi Giurgiu, sunt de marţi noapte în locurile în care se adună suporterii echipei Steaua şi pe traseul de deplasare din Capitală, pe DN5, spre graniţa României cu Bulgaria.

În baza planului de acţiune semnat la nivelul celor două poliţii naţionale, echipaje de poliţie rutieră din Bulgaria vor acţiona în oglindă cu poliţiştii români, către şi de la stadionul din Sofia unde are loc partida dintre Steaua Bucureşti şi Ludogoreţ Razgrad, a mai precizat sursa citată.

Partida Ludogoreţ Razgrad – Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia.

D.M.