26.2 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 1:34
No menu items!

Aprilie și întâlnirile astrologice cu patos

spot_img

Cea de-a doua lună a primăverii, Aprilie, când natura începe să înflorească și Soarele își intră pe deplin în drepturi, este plină de evenimente astrologice interesante, care ne împing să evoluăm, să cercetăm, să fin puternici, să ne ascultăm inimai și să legăm noi relații, parteneriate, colaborări. Aprilie este o lună plină de provocări, caracterizată prin acțiune, expansiune, entuziasm, încrederea în noi înșine.

Prima zi a lunii aprilie, ”Ziua păcălelii”, ne aduce Luna Nouă în Berbec. Cele mai impactate semne zodiacale în acest 1 Aprilie vor fi Fecioarele și Scorpionii, care ar trebui să aibă răbdare și deschidere spre a primi energia regenaratoare a acestei luni noi.

Berbecul este unul dintre cei care dețin energiile punctelor cardinale și pilonii forței.

El va ridica vibrația fiecărei zodii și în timp ce pe unii îi va scoate din probleme pe alții îi va activa un pic cam tare. Puterea individuală va fi accentuată în următoarele zile atât la nivel micro cât și la nivel macro.

Atât ca indivizi cât și ca societate avem de vindecat o traumă, una privind focul, forța, puterea sau lipsa ei. Este momentul personalității, determinării și focusului.

Pe data de 4 aprilie, Mercur intră în Berbec, iar în traducere asta înseamnă mobilizare a resurselor de orice fel, noi începuturi, energie, călătorii, schimbări sau avansări în carieră.

Pe data de 9 Aprilie, Marte (Gemeni) în cuadratură cu Neptun (Peşti) ne va aduce multă energie, însă un pic de și haos. Este necesar să ne planificăm chletuielile, să ne organizăm viața, să avem totul în ordine la locul de muncă, pentru a ne scuti de apariția unor probleme de această natură.

12 aprilie – Venus (Berbec) în cuadratură cu Pluton (Capricorn) vine cu second thiuths, așa că, este posibil să regândim dinamica, raporturile, cu persoane care prezintă o anumită autoritate în viața noastră. Ne putem asuma anumite responsabilități și o nouă poziție în fața acestora, o poziție de conducere, de lider sau de izolare, după caz.

Este posibil să dorim să punem capăt unor situații care s-au tot repretat în ultima vreme, legate de anumite persoane, față de care vrem să schimbăm maniera de relaționare.

Pe data de 14 aprilie, Venus intră în Taur, iar acest eveniment astrologic va influența în special viața personală, aducând influențe pozitive asupra relațiilor de dragoste și din familie. Ne vom concentra mai mult pe planul sentimental, pe relație, pe familie, ne putem vizita rudele și chiar plănuim concedii alături de cei dragi.

Marte, va face și un aspect de cuadratură cu Neptun, din Pești, de la începutul lunii, până în jurul datei de 20 aprilie. Acest tranzit favorizează răspândirea bolilor şi infecţiilor. De asemenea, poate favoriza tratamentul necorespunzător sau abuziv, în timpul şederii în spital ori în alte instituţii sociale.

Pentru cuplurile aflate la început, în această perioadă pot fi luate decizii în relație, cum ar fi să se mute împreună, să se căsătorească sau chiar să conceapă un copil.

19 aprilie: Soare-Mercur în Taur, ceea ce înseamnă că în sfârșit se instalează calmul, mintea noastră devine mai limpede și activitățile capătă o nuanță practică, echilibrată și ordonată.

La revedere haos, lucrurile par să capete un sens!

Pe 23 aprilie, Venus va fi în conjuncţie cu Uranus (Taur), ceea ce ne va aduce dorința de aventură, de nou, de a ieși din tipare. Avem curajul să fim rebeli, nonconformiști, nebuntici, visători.

Creativitatea ne este pusă la încercare, dar și responsabilitatea, căci oricâtă poftă de aventură am avea, este necesar să acționăm cu prudență.