miercuri, 25 noiembrie 2020 - 11:03

Aplicațiile care-ți aduc toate noutăţile de la Campionatul Mondial de fotbal

Regatul Unit relaxează restricțiile pentru a permite formarea „bulei de Crăciun”: câte trei familii, timp de cinci zile

Cele patru națiuni din Regatul Unit au convenit să relaxeze restricțiile COVID-19 de Crăciun pentru a permite până la trei gospodării să se întâlnească...

Franța ridică restricțiile în decembrie și începe vaccinarea masivă anticovid, fără a-și obliga cetățenii

Guvernul francez intenţionează să ridice măsurile de izolare şi să permită deplasările începând de pe 15 decembrie, cu puţin timp înaintea sărbătorilor de sfârşit...

Cristoiu: Ciolacu, blat cu PNL. Demisia, diversiune pentru a contracara inițiativa USR

Publicistul Ion Cristoiu susține că demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament pentru a renunţa la pensia specială este, de fapt, o diversiune pusă la...

Rafila semnalează blocarea inexplicabilă a testărilor COVID

Profesorul Alexandru Rafila semnalează cu îngrijorare că numărul de teste pentru depistarea pacienţilor cu COVID-19 a scăzut cu 20% de la o zi la alta...

Noutăţile de la Cupa Mondială sau alte meciuri importante pot fi umărite prin intermediul unor alicații pentru mobil

 fifa

Iată care sunt principalele aplicaţii cu rezultate din fotbal, ştiri şi clasamente actualizate în timp real, disponibile pentru telefonul tău, potrivit go4it.ro.

FIFA – aplicația oficială pentru dispozitive cu Android

Disponibilă gratuit pentru download în magazinul Google Play, aplicaţia FIFA acoperă 197 ligi de fotbal din lumea întreagă, furnizând scoruri live şi informaţii despre jucători, schimbările făcute de-a lungul meciurilor şi orele la care se joacă fiecare meci.

Imediat după instalare ai posibilitatea să alcătuieşti o listă personalizată cu echipele favorite despre care vrei să fi informat, facilitând astfel accesul la noutăţile cu adevărat importante. Interfaţa aplicaţiei este simplu de folosit şi se împacă la fel de bine cu ecranul tabletei şi cel al unui smartphone.

SofaScore – ediție specială cu scoruri live pentru CM2014

SofaScore este o aplicaţie avansată cu rezultate din fotbal, tenis şi alte sporturi populare ca snooker şi baschet. Producătorul aplicaţiei a pus la dispoziţie o ediţie specială pentru Cupa Mondială 2014, cu informaţii despre meciuri actualizate în timp real.

SofaScore îţi oferă notificări pe telefon despre progresul echipelor preferate, programul detaliat al meciurilor, clasamentele pe echipe, secvenţe video din fiecare meci jucat şi liste cu informaţii statistice acoperind meciurile jucate începând cu anul 1998 şi până acum.

FoMob – una dintre cele mai populare aplicxații cu scoruri din fotbal

Cu 3 pagini principale arătând rezultatele din meciurile de ieri, astăzi şi mâine, FotMob este una dintre cele mai simple de folosit aplicaţii cu rezultate din fotbal. Şi aici putem filtra notificările primite  alegând doar meciurile şi echipele  care ne interesează.

Fiecare meci listat în FotMob este detaliat cu informaţii relevante, cum ar fi golurile date şi jucătorii înlocuiţi, cotele pentru pariuri şi comentarii scrise de experţi în domeniu. FotMob oferă acces la  ştiri din fotbal, informaţii despre locaţiile din Brazilia unde se joacă CM 2014, rezultate din etapele de calificări, alături de statistici pe echipe şi grupe.

Onefootball Brasil – scoruri live și rezumate video din fotbal

Organizată într-o interfaţă bine gândită, Onefootball Brasil pune la dispoziţie statistici din fotbal, tweet-uri cu ultimele noutăţi şi clipuri video cu cele mai spectaculoase secvenţe din jocuri. Avem până şi o secţiune World Cup trivia, unde pasionaţii de sport îşi pot testa cunoştinţele cu întrebări din istoria fotbalului.

Onefootball funcţionează la fel de bine şi ca agregator de ştiri din fotbal, prezentând noutăţi din mai multe surse cum ar fi publicaţia The Guardian, Goal.com, SkySports, precum şi canale YouTube unde sunt încărcate clipuri cu fazele din meciuri.

Secţiunea dedicată meciurilor este detaliată, oferind notificări în timp real cu orice modificări apărute, lista de jucători, zonă pentru comentarii live şi o secţiune dedicată fanilor unde poţi discuta cu alţi suporteri şi lăsa propriile impresii despre meci.

365Scores: World cup edition

365Scores este o aplicaţie completă cu scoruri din fotbal, rezultate din tenis, formula 1 şi alte domenii din sport. Cât despre jocurile de la Cupa Mondială 2014, putem afla detalii despre echipe, clasamente, informaţii despre echipe şi stadioane.

Aplicaţia merită apreciată pentru secţiunea foarte detaliată cu informaţii despre meciuri, acoperind listele de jucători, goluri, rezerve şi înlocuiri, faze interesante şi secvenţe video cu golurile date. Avem acces la comentarii live şi chiar un modul de chat prin care putem comunica cu prietenii care folosesc 365Scores. Aplicaţia poate afişa notificări cu rezultatele echipelor preferate şi include un home screen personalizat unde sunt afişate cele mai recente informaţii.

Sports Republic – știri din sport

Centrată mai mult pe furnizarea de ştiri şi articole pe teme sportive, Sports Republic poate fi o aplicaţie deosebit de utilă.

Nu trebuie decât să alegem sportul, liga sau echipa preferată, după care aplicaţia va genera automat o listă cu articole pe acest subiect, conţinând ştiri, poze şi cipuri video din mai multe surse. Toate acestea sunt prezentate într-o interfaţă uşor de răsfoit prin comenzi touch, în care ştirile sunt grupate în selecţii de diferite dimensiuni. Aplicaţia oferă mod de noapte cu temă de interfaţă în culori închise, respectiv funcţie de grupare a ştirilor pe baza impactului emoţional pe care îl transmit: furie, uimire, încântare, indiferenţă, îngrijorare sau dezamăgire.

Live Score Addicts – toate noutățile din fotbal, în timp real pe telefon

Cu acces în timp real la informaţii din fotbal, Live Score Addicts poate anunţa scorurile din meciuri şi da ultimele detalii despre progresul echipelor care te interesează.

Odată instalată pe telefonul mobil sau tabletă, aplicaţia te va alerta ori de câte ori este pe cale să înceapă un meci important şi va afişa în timp real modificările de scor apărute pe durata meciului. Cu Live Score Addicts, amatorii de pariuri sportive pot paria pe scorul final chiar de pe telefonul mobil, iar după finalul meciului pot urmări secvenţe video cu fazele cele mai interesante din joc.

C.A.

Revoltător! Drama rudelor unui decedat de COVID. Afaceri cu pacienți morți. AUDIO/DOCUMENTE

Rudele unui pacient decedat din cauza COVID au avut parte de o experiență terifiantă în momentul în care a trebuit să ridice cadavrul din...

Circ și troc în Parlament cu pensiile speciale și alocațiile copiilor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, pune condiții pentru introducerea în circuitul legislativ a proiectelor PNL și USR de abrogare a pensiilor speciale: liberalii și useriștii...

Scandal pe validarea demisiilor USR din Parlament

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a solicitat, în plen, să se ia act de demisiile parlamentarilor Uniunii Salvaţi România depuse marţi şi să se...

Orban: Pensiile speciale au fost instituite de PSD

Premierul Ludovic Orban, candidatul PNL București pentru Parlament, a declarat luni seară, la B1TV, că aproape toate pensiile speciale au fost instituite prin legi...

Parlamentarii USR demisionează în masă pentru a nu mai primi pensii speciale

Liderul USR, Dan Barna, a anunţat că toţi senatorii şi deputaţii USR vor demisiona, în cursul zilei de marţi, pentru a nu beneficia de...