17.5 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 6:12
No menu items!

Apel public: O adolescentă din Borșa a fost răpită de lângă fratele ei de 12 ani UPDATE: Fata a fost găsită

spot_img

O adolescentă în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, transmite Agerpres. Autoritățile au făcut apel la populație pentru găsirea fetei.

UDAPTE ora 15.00 -”Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş, după ce adolescenta a fost găsită în Arad. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate.

”Activităţile specifice au fost realizate în cooperare cu poliţiştii din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie Arad, Bihor, Cluj, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor şi Direcţiei de Operaţiuni Speciale”, au mai transmis poliţiştii.

Poliţiştii au emis o alertă ”răpire copil”, după ce adolescenta din oraşul Borşa (judeţul Maramureş) ar fi fost răpită de pe stradă sâmbătă, de către un tânăr care a urcat-o cu forţa într-un autoturism de culoare neagră.

Una dintre surori ar fi primit un mesaj pe telefon de la un număr necunoscut: “Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”

Răpirea s-a produs la ora 18,45, moment în care Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl fetei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, camerele de supraveghere din benzinărie n-au surprins momentul, evenimentul producându-se la o distanţă apreciabilă.

Semnalmentele minorei răpite sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung, ten deschis.

La momentul dispariţei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălţată cu pantofi de culoare albă. Ca semne particulare are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, a mai menţionat reprezentantul IPJ Maramureş.