5.2 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 15:18
No menu items!

Anunțul meteorologilor: “Cea mai caldă săptămână a Crăciunului din memoria vie”

spot_img

Locuitorii din estul și din centrul SUA s-ar putea confrunta cu “una dintre cele mai calde zile de Crăciun din viața lor“, cu temperaturi-record care se vor înregistra în mai multe zone din sud-estul țării, a anunțat duminică Weather Channel, citat de time.com.

Mercurul termometrelor ar putea atinge la New York la aproape 21 de grade Celsius în Ajunul Crăciunului, în timp ce părți din sud-est vor înregistra chiar mai mult, iar din statul Maine până la mijlocul Atlanticului se vor atinge temperaturi între 10 și 21 de grade C, potrivit site-ului AccuWeather. com.

Temperaturile neobișnuit de calde ale sezonului înseamnă, de asemenea, că această săptămână ar putea fi considerată “cea mai caldă săptămână de Crăciun din memoria vie“, a prognozat Weather Channel.

Însă locuitorii din zona Pacific Northwest și din nordul Californiei pot visa încă la un Crăciun cu zăpadă. Ploi abundente, vânturi puternice și căderi semnificative de zăpadă în zonele de munte sunt așteptate să se producă în zonele menționate, în prima parte a săptămânii, potrivit Serviciului Național de Meteorologie (National Weather Service), mai notează time.com.