22.6 C
București
luni, 29 mai 2023 - 12:27
No menu items!

Anunță Iohannis lockdown? SRS: Operațiune ciudată

spot_img

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit, marți, într-o intervenție telefonică în emisiunea „Decisiv”, realizată de jurnalista Cătălina, despre declarația de presă pe care urmează să o facă președintele Klaus Iohannis, la ora 18.15. 

Jurnalista Cătălina Porumbel l-a întrebat pe jurnalistul Sorin Roșca Stănescu dacă este posibil ca președinte să anunțe un lockdown în România. 

Sorin Roșca Stănescu a răspuns că ”este posibil (ca președintele Klaus Iohannis să ceară lockdown – n.r.), el are acest drept, intră în atribuțiile sale”. „Însă, mai degrabă, mă gândesc că poate să declare ceva în legătură cu aiureala pe care a pus-o la cale cu noul guvern.”

Jurnalistul s-a declarat convins că președintele Klaus Iohannis se va declara îngrijorat de evoluția SARS-CoV-2 în țara noastră, amintind că, la început, afirma că este ”o viroză”. „Se va arăta îngrijorat de o pandemie pe care a anunțat, bătându-se cu cărămida în piept, că a reușit s-o asaneze și iată că n-a asanat-o. S-ar putea să avem surpriza plăcută să ne spună și ceva în legătură cu această operațiune ciudată pe care a făcut-o, afectând grav statul român, de numire a lui Dacian Cioloș ca premier desemnat. N-o să-și toarne cenușă în cap în niciun caz, dar mă aștept să zică că-i de vină clasa politică, ciuma roșie, PSD, că partidele n-au înțeles”, a mai spus Sorin Roșca Stănescu. 

Raluca Dan