12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 14:21

Antonio Banderas și Melanie Griffith se luptă pentru custodia…câinilor

spot_img

Custodia copilului lor nu este considerată o problemă pentru procedura de divorț

 antonio banderas and melanie griffith

Actrița Melanie Griffith apreciază că este un stăpân mai bun decât Antonio Banderas pentru cei trei câini ai cuplului, aflat în procedură de divorț din data de 6 iunie, după 18 ani de mariaj, informează duminică portalul TMZ.

Custodia copilului lor nu este considerată o problemă pentru procedura de divorț — fiica acestora va împlini 18 ani în luna septembrie, însă surse apropiate actriței au declarat pentru TMZ că aceasta este îngrijorată de custodia celor trei câini ai fostului cuplu.

Este vorba de un terrier și două exemplare metis de labrador cu ciobănesc pe care cuplul i-a adoptat în februarie anul trecut.

Surse sub protecția anonimatului au declarat pentru portalul amintit că Melanie Griffith este un stăpân de câini mult mai bun decât Antonio Banderas, iar câinii sunt universul ei.

Actrița americană Melanie Griffith a depus o cerere prin care solicită divorțul de soțul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, invocând „diferențe insurmontabile”. Conform unei surse apropiate celor doi actori, divorțul se face pe cale amiabilă.

C.A.