22.9 C
București
marți, 27 iulie 2021 - 10:38

Antonia și Alex Velea vor fi PĂRINȚI

spot_img

Anunţul a fost făcut chiar de cântăreaţă pe pagina ei de Facebook

 alex velea si antonia

Antonia va fi din nou mamă, cântăreața aflându-se în cea de-a treia lună de sarcină. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă pe pagina ei de pe site-ul de socializare Facebook.

Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum Vă multumesc pentru tot!
Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea.
Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc sa simţiti cu toţii cel puţin tot atâta fericire!
Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lânga mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea.
Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât si pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părintii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea

a dezvăluit Antonia pe Facebook

 

C.A.