8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 0:56

Antonescu, pe Facebook: Voi DEMISIONA din fruntea PNL

spot_img

Crin Antonescu arată, într-o postare pe Facebook, că își va respecta cuvântul și va demisiona din fruntea PNL

Crin Antonescu 2_SZ

Președintele PNL, Crin Antonescu, a arătat, luni, într-o postare pe contul său de Facebook, că rezultatul PNL este sub aşteptările liberalilor și a precizat: “Am anunţat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că îmi voi ţine cuvântul şi voi demisiona din fruntea Partidului Naţional Liberal!“.

Este evident că la un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulțumit! Este un rezultat sub așteptările noastre și așa cum am anunțat neatingerea obiectivului stabilit e un eșec pe care ca președinte mi-l asum! Am anunțat în această dimineață, într-o conferință de presă, că îmi voi ține cuvântul și voi demisiona din fruntea Partidului Național Liberal! Voi anunța acest lucru în ședința Biroului Politic Național voi anunța acest lucru colegilor mei și vom lua deciziile care se impun acolo!

Crin Antonescu, pe Facebook

Anterior, Antonescu declarase, într-o conferință de presă, că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii şi că va face acest anunţ în şedinţa BPN.

R.D.