3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 1:17
No menu items!

Antonescu: Nu se pune problema excluderii PNL de la guvernare

spot_img

Antonescu_Congres PSD_SZ

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Conferința PNL Argeș, desfășurată la Piteşti, că nu se pune problema ca liberalii să fie excluși de la guvernare și că este convins că acest lucru este clar partenerilor de guvernare şi premierului.

Noi, împreună cu PSD, am câştigat dreptul de a guverna această ţară împreună de la cetăţeni. Iar dacă, din nenorocire, această înţelegere nu ar putea fi respectată, dacă noi am eşua în angajamentele noastre faţă de cetăţeni, asta înseamnă că nu ar mai exista acest guvern. (…) Nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare, pentru că dai afară pe cineva pe care l-ai angajat, iar PNL a fost angajat la guvernare, împreună cu PSD, de cetăţenii români. Acest lucru ar trebui să le fie foarte clar tuturor. Sunt convins că le este clar partenerilor noştri, nu am nicio îndoială că îi este clar primului-ministru, care niciodată nu a invocat o astfel de situaţie. PNL, pe de altă parte, nu se gândeşte să iasă de la guvernare, pentru că PNL nu a dezertat niciodată dintr-o înţelegere politică şi nu a dezertat niciodată dintr-un contract pe care l-a încheiat cu cetăţenii României

Crin Antonescu
președintele PNL

Senatorul Ion Popa a fost reales şef al filialei județene Argeș, cu ocazia Conferinţei PNL de la Pitești, fiind singurul candidat.

Valeriu Motoc