20.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 18:24

Antonescu: Decizia mea nu are nicio legătură cu Traian Băsescu

spot_img

Crin Antonescu a declarat, luni, că decizia lui de a-și retrage candidatura la prezidențiale nu are nicio legătură cu Traian Băsescu

basescu_antonescu

Crin Antonescu a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, înainte de ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL, că decizia lui de a nu mai candida la alegerile prezidențiale din toamna acestui an nu are nicio legătură cu președintele Traian Băsescu.

Decizia mea (de a nu candida la prezidențiale n.r.) nu are nicio legătură cu Traian Băsescu. De altfel sunt surprins că nimeni nu observă un eveniment politic important și anume că, în urma alegerilor europarlamentare și în urma demarării unui parteneriat – să-i spun deocamdată, PNL-PDL, cariera politică a lui Traian Băsescu s-a încheiat. Nu mă așteptam nici eu să se încheie cariera politică a domniei sale înainte de a-și încheia mandatul, dar aceasta este realitatea. Traian Băsescu nu mai este decât liderul unui partid de 6%, partid care nu e chemat, nu e primit deocamdată de nimeni la nicio negociere. Asocierea PNL-PDL s-a făcut nu doar în afara oricărei inspirații, cu atât mai puțin oricărui control din partea lui Traian Băsescu, dar cu excluderea explicită a acestuia și a oamenilor săi.

Crin Antonescu

Crin Antonescu, a anunțat, sâmbătă, că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an și că pune capăt și interimatului pe care îl are la conducerea PNL.

D.M.