10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 12:41
No menu items!

Antonescu: „Merg la Cotroceni în cinstea Guvernului României”

spot_img

Crin Antonescu și-a exprimat dreptul la vot

Crin Antonescu a declarat joi seară că speră ca mâine să fie învestit noul Guvern. El  a spus că există și posibilitatea să nu se întâmple acest lucru, dar nu din cauza „tensiunilor interne”. Antonescu a anunțat că va fi prezent la Cotroceni, la jurământul miniştrilor.

„Am spus de mai multă vreme că la această împrejurare voi merge, pentru că merg în cinstea protagonistului acestui eveniment și acesta este Guvernul României, așa cum el a rezultat din voința cetățenilor români”, a precizat liberalul.

Întrebat dacă vineri va fi dat votul de încredere al Parlamentului și vom avea un nou Guvern, Antonescu a răspuns: „Eu sper că da. Când spun sper și nu spun că sunt sigur, mă gândesc doar la calendar, la posibilitatea de a parcurge în timp fizic toate procedurile, tot timpul alocat, toate dezbaterile, iar în legătură cu depunerea jurământului, care consacră definitiv ca formalitate intrarea în atribuții a Guvernului, asta depinde și de gazda ceremoniei, care este Președinția și președintele”.

D.M.