19.5 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 23:49

Anton Anton îl face invidios și pe Liviu Pop: „Suntem în discuții cu investitori. I-am văzut p-aci, prin lift”

spot_img

Ministrul energiei, Anton Anton, a șocat, într-un interviu pentru Agerpres, cu o declarație care l-ar face invidios și pe fostul ministru al educației, Liviu Pop, celebru pentru gafele sale de exprimare.

În interviul acordat agenției publice de presă, ministrul a vorbit şi despre proiectul reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, anunțând că a văzut niște investitori prin lift.

„Noi la Cernavodă am prevăzut de la început să construim patru reactoare. Am reuşit să construim unul, apoi am mai dat în funcţiune încă unu. Apoi am încercat să vedem cum mai putem construi şi alte două reactoare, 3 şi 4. Astăzi suntem în discuţii foarte avansate cu nişte investitori. Discuţiile astea continuă. Alaltăieri au fost pe-aci. M-am întâlnit… i-am văzut în lift. Deci discuţiile astea sunt nişte discuţii continue, la care ministerul şi-a manifestat disponibilitatea şi discuţiile cu investitorii nu sunt nişte chestii simple şi nu sunt nişte chestii la care hai, gata, ne-am aşezat, am semnat şi la revedere, nu e aşa. Acolo sunt nişte chestiuni complicate”, a declarat ministrul.

Negocierile statului român cu compania chineză China General Nuclear Power Corporation, pentru construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, au fost suspendate în decembrie 2016.

Emanuel Stan