11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 3:35

Anthony Bourdain a murit. Celebrul bucătar s-a sinucis la 61 de ani

spot_img

Celebrul bucătar Anthony Bourdain, un povestitor și scriitor talentat devenit celebru pentru emisiunile sale de televiziune a murit.  Bourdain avea 61 de ani. CNN a confirmat moartea lui Bourdain vineri și a anunțat că acesta s-a sinucis. Bourdain a filmat și în România un episod.

„Cu uriaș tristețe putem confirma moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain,“ a anunțat CNN, într-o declarație vineri dimineață. „Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil “.

Anthony Bourdain se afla în Franța, lucra la un episod al seriei sale premiate CNN “Parts Unknown”. Prietenul său apropiat, Eric Ripert, bucătarul francez, a descoperit că Bourdain nu răspundea în camera lui de hotel vineri dimineață. Bourdain era un maestru în bucătărie și apoi în mass-media.

Alex Militaru