2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 6:09
No menu items!

Antena 3 lansează invitație la dezbatere pentru Dăncilă și Iohannis

spot_img

Realizatorul tv Mihai Gâdea a luat o decizie importantă cu privire la dezbaterea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Antena 3 a lansat invitația la dezbatere candidaților la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

„n această seară, fac un anunț important! Trustul nostru de presă, care a înțeles rolul nostru foarte important de a informa pe oameni, de a le oferi toate lucrurile de care au nevoie pentru a vota în cunoștință de cauză, am luat o decizie importantă! Îi invităm pe ambii candidați pentru interviuri! Cred că este foarte important ca publicul nostru să aibă șansa de a-i întâlni, prin intermediul transmisiilor pe care le putem realiza!”, a spus Mihai Gâdea.

Aceasta este o invitație oficială pe care o lansăm ambilor candidați! În condițiile în care vor fi de acord cu o confruntare, o dezbatere, trustul nostru de presă pune la dispoziție tot ceea ce este nevoie! Avem 5 posturi de televiziune, care vor emite simultan, două rețele de radio și 12 platforme online. Este vorba despre un public de aproape 12 milioane de oameni”.

Mai mult decât atât, ne oferim transmisia live, gratuit, tuturor celorlalte posturi TV, care vor dori să preia această transmisiune! Și ca să nu fie nici un fel de sentiment că jurnaliștii sunt mai simpatici cu unii sau cu alții, îi invităm pe cei mai importanți jurnaliști de la primele 3 posturi TV de știri pentru a comodera o astfel de dezbatere! Invitația noastră este deschisă și cred că este foarte imporant, ca într-un moment ca acesta, dvs. să aveți posibilitatea să îi ascultați pe cei care, în momentul de față, vă cer votul pentru prezidențiale!”, a conchis Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.