15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:02

ANT a semnat un protocol cu Google pentru promovarea României ca destinație turistică

spot_img

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) și Google România au semnat joi un protocol ce are ca scop stabilirea cadrului de colaborare cu privire la îmbunătățirea imaginii României și a notorietății în calitate de destinație turistică prin promovarea brandului turistic național. Protocolul a fost semnat în cadrul conferinței internaționale ”Think Travel with Google”, ce se desfășoară la Dubrovnik, Croația, a anunțat ANT.

În baza programului stabilit, Google România va pune la dispoziție o serie de sesiuni de training pe diverse teme precum folosirea platformelor Google (Google+, YouTube, Google MyBusiness, Google Maps, Google Analytics), utilizarea uneltelor de cercetare a pieței (Google Trends, Google Consumer Barometer), promovarea online prin intermediul Google AdWords, cercetări folositoare elaborarea strategiei pentru promovarea externă a României.

”Think Travel with Google” este un eveniment dedicat autorităților naționale pentru turism din întreaga lume și experților care au ca obiectiv cunoașterea, respectiv crearea brandului de destinație pentru țara lor. Manifestarea are ca scop alăturarea experților internaționali și liderilor în branding de țară pentru o zi de discuții inspiraționale despre viitorul turismului.

T.S.