10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 12:43
No menu items!

Animax organizează un eveniment de adopții “Sunt salvat! M-au adoptat!”

spot_img

1382939_579703215409836_381128927_n

Animax, cel mai mare lanţ de petshop-uri din România, organizează, în data de 20.10.2013, în spațiul canin de joacă din parcul Herăstrău, un eveniment de adopții și donații “Sunt salvat! M-au adoptat!”.

Evenimentul vine în ajutorarea câinilor aflați în adăposturile ONG-urilor din București. Astfel, 150 de câini sănătoși, vaccinați și deparazitați, vor putea fi adoptați în cadrul evenimentului.

Pentru a le crea un început frumos alături de noua familie, Animax oferă fiecărei persoane care adoptă un câine în cadrul evenimentului un pachet de hrană și accesorii, fiind suficiente pentru cel puțin o lună de zile.

Evenimentul se va desfăşura în spațiul canin de joacă Animax, situat în Bulevardul Beijing, intrarea Pescăruș, din parcul Herăstrău, București, unde vor fi prezente asociațiile pentru protecția animalelor “Robi”, “A doua șansă” și “Cuțu-Cuțu”.

“Împreună vom putea face diferența! Împreună putem salva viața a 150 de căței. Vino să îi cunoști! Vino să îi adopți!” susține echipa Animax.

animax1

Pet Shop Animax, cel mai mare lanț de petshop-uri din Romania, este specializat în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, deţinut de Pet Product.

Lanțul de petshop-uri Animax cuprinde 32 de magazine în toată țara și un magazine online, care oferă toate produsele necesare creşterii şi îngrijirii animalului favorit.

D.M.