7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 21:09
No menu items!

Animale care vorbesc / VIDEO AMUZANTE

spot_img

animal-phone

Există animale de-a dreptul incredibile, care le-ar putea da lecții multor oameni despre vorbirea corectă. Iată câteva filmulețe amuzante, cu animale devenite celebre, după ce imaginile cu ele vorbind au devenit virale pe Internet.

Mishka – un husky care spune “te iubesc”

Mishka, o cățelușă din rasa Husky siberian a învățat să spună 12 cuvinte și rostește corect “te iubesc”, “mi-e foame” şi “salut”.

 
Alex – papagalul care știa 100 de cuvinte
Alex, papagalul care învățase peste 100 de cuvinte a fost subiectul unui studiu care a durat peste 30 de ani. La moartea lui, în 2007, Alex putea să și recunoască peste 50 de obiecte, lega fraze și avea intelectul unui copil de 4 ani. Înainte să moară, Alex i-a spus îngrijitoarei lui “Să fii cuminte!”.
Odie – un mops iubitor
Cățelul Odie ştie să spună doar “te iubesc”, dar a reuşit să câştige inimile a milioane de oameni, după ce şi-a arătat talentul în show-uri de televiziune.
Koshik, elefantul care a învățat limba îngrijitorilor
Koshik este un elefant de la o grădină zoologică din Coreea de Sud, care a învăţat limba îngrijitorilor de plictiseală. Astfel, elefantul a învățat să pronunţe în coreeană “annyong” (“bună”), “aniya” (“nu”) sau “choah” (“bravo”).