6.5 C
București
luni, 4 martie 2024 - 1:25
No menu items!

Anglia. Bebeluşul rege a fost arătat supuşilor

spot_img
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, bebeluşul regal şi prinţul William au părăsit, marţi seară, Spitalul Saint Mary din Londra. Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta poporul şi, spre deliciul presei, au făcut şi declaraţii. Prinţul William s-a declarat fericit că bebeluşul seamănă cu Kate.
“Seamănă cu Kate, din fericire. Este un bebeluş frumos, este suficient de greu şi deja are mai mult păr decât mine”, a glumit prinţul William. „Încă ne gândim la un nume”, a adăugat el. Asupra numelui ce urmează a fi dat bebeluşului regal, britanicii fac fel de fel de pronosticuri. Majoritatea caselor de pariuri din Marea Britanie mizează pe numele George.
Casa Regală a Marii Britanii nu are un protocol strict pentru anunţarea numelor noilor născuţi din familie. De exemplu, numele prinţului William a fost anunţat la câteva zile după naşterea sa, iar cel al fratelui său, Harry, a fost făcut public la externarea lui, alături de mama sa, prinţesa Diana, din aceeaşi maternitate londoneză. În schimb, în 1948, britanicii au fost nevoiţi să aştepte aproape o lună pentru a afla prenumele prinţului Charles.
Ștefan Tănăsescu