1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:31
No menu items!

Anghel Andreescu, despre scandalurile din Poliție: “Ar fi probleme și la Sibiu”

spot_img

Anghel Andreescu, despre scandalurile din poliție

Prim-adjunctul ministrului afacerilor interne, secretarul de stat Anghel Andreescu, a declarat joi referitor la scandalurile din Poliţie, că sunt indicii că ar fi probleme şi la Centrul Chinologic de la Sibiu, iar un şef de serviciu de la Şcoala de Subofiţeri Slatina ar fi acuzat de o fostă subalternă că o hărţuia sexual.

În plus, Andreescu a precizat, într-o conferinţă de presă, că s-au declanşat verificări care privesc climatul organizaţional la Poliţia Română, la Poliţia de Frontieră, la Jandarmerie şi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit acestuia,  pentru aceste verificări au fost detaşaţi toţi psihologii ministerului şi peste 100 de sociologi din cadrul instituţiei.

Referitor la scandalurile din ultima vreme, secretarul de stat a menționat că există indicii că ar fi probleme şi la Centrul Chinologic de la Sibiu.

Totodată, Andreescu a menţionat că un şef serviciu de la Şcoala de subofiţeri de la Slatina, Gheorghe Junoiu, acuzat de o fostă subalternă că o hărţuia sexual pe vremea când aceasta lucra la blocul alimentar, a fost mutat la o altă unitate până la finalizarea cercetărilor.

Secretarul der stat din MAI a mai adăugat că anchetele de la inspectoratele județene de poliție Olt şi Ilfov continuă şi, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri în consecinţă.

R.D.