2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022 - 7:36
No menu items!

Angelina Jolie s-a luptat cu anorexia şi a avut tendinţe de automutilare

spot_img

Angelina Jolie nu a fost foarte plăcută de ceilalţi tineri din jurul ei în timpul adolescenţei

Cum arătau vedetele în copilărie

Angelina Jolie s-a luptat cu anorexia şi a avut tendinţe de automutilare în perioada adolescenţei, potrivit unor declaraţii făcute de o prietenă a regretatei mame a actriţei americane, informează dailymail.co.uk.

Cis Rundle, o prietenă de-a mamei actriţei, Marcheline Bertrand, a vorbit pentru RadarOnline despre copilăria Angelinei Jolie.

Rundle susţine că a dus-o pe Angelina Jolie la spital, în timpul „perioadei anorexice” din adolescenţă, după ce mama actriţei „s-a speriat că aceasta nu mânca”. Totodată, Cis Rundle spune că Angelina Jolie avea şi tendinţa de a se automutila, copil fiind.

„Îi plăcea acea mică durere”, a spus Rundle, după ce a povestit cum Jolie obişnuia să-şi pună degetele în ceara încinsă de la lumânări. Rundle mai spune că a fost cea mai bună prietenă a lui Marcheline, mama actriţei, şi a fost rugată să aibă grijă de Jolie, din 1970, când aceasta avea doar trei ani. De asemenea, aceasta a spus că Angelina Jolie nu a fost foarte plăcută de ceilalţi tineri din jurul ei în timpul adolescenţei.

Râdeau de ea din cauza buzelor ei, iar fetele erau rele cu ea. Ea are umerii laţi şi picioare lungi, se mişca ca o gazelă

Cis Rundle,

prietena mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand

Totodată, Rundle susţine că ştie povestea din spatele sărutului dintre Jolie şi fratele său James Haven, pe covorul roşu de la gala Oscar din 2001.

„Ziua în care l-a sărutat pe Jamie, la Oscar, a fost cea în care Marcheline a început tratamentul anticancer. Au părăsit spitalul împreună şi s-au pregătit împreună”, a spus aceasta. „Nimeni nu a ştiu că ei au petrecut ziua la spital. A fost un fel de: «Uite unde suntem acum». Dar lumea a văzut ceva incestuos. Trebuia să fie «Suntem aici». Ei se aveau doar unul pe celălalt. Aveau o relaţie strânsă unul cu celălalt şi cu mama lor”, a completat Rundle.

Marcheline Bertrand, mama actriţei Angelina Jolie, a murit din cauza unui cancer ovarian, în ianuarie 2007, la vârsta de 56 de ani.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft” şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum „Domnul şi doamna Smith”, „Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart”, „Gia”, „Dispari în 60 de secunde”, „Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted” şi „Kung Fu Panda”. Lungmetrajul regizat de ea „In the Land of Blood and Honey” a fost nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria „cel mai bun film străin”.

C.A.