18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 16:19

Angelina Jolie i-a dăruit lui Brad Pitt un ceas elveţian de 3 milioane de dolari

Ceasul a fost gravat cu inscripţia “Pentru Roly de la Nessa” – acestea fiind numele celor două personaje pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt le interpretează în filmul “By The Sea”

angelina jolie - brad pitt

Angelina Jolie a cumpărat un cadou de nuntă inedit pentru soţul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elveţian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

Ceasul este un model 1952 Patek Philippe placat cu platină, cu un design realizat de unul dintre cei mai renumiţi şi mai respectaţi ceasornicari elveţieni.

Gestul Angelinei Jolie a devenit cunoscut abia după ce un prieten al vedetei americane a dus acel ceas pentru a fi gravat într-un magazin de bijuterii din Malta, unde cei doi actori filmează în această perioadă pentru noul lor lungmetraj, “By The Sea”.

Ceasul a fost gravat cu inscripţia “Pentru Roly de la Nessa” – acestea fiind numele celor două personaje pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt le interpretează în film.

George Farrugia, bijutierul care a gravat ceasul, a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mirror: “Eu am gravat inscripţia pe ceas. Era un cadou pentru Brad şi era unul foarte rar. Şi da, era foarte scump. Nu am fost nervos în legătură cu acea procedură, pentru că ştiam deja că puteam să o execut perfect“.

Potrivit Daily Mail, ceasul de 3 milioane de dolari reprezintă doar “o picătură în oceanul” averilor celor două vedete americane. Averea lui Brad Pitt este estimată la 240 de milioane de dolari, iar averea Angelinei Jolie, la 145 de milioane de dolari.

Angelina Jolie şi Brad Pitt filmează în prezent drama cu accente romantice “By The Sea”, în Malta. Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie.

Cei doi actori, care s-au căsătorit în august, îşi petrec luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith. Cei doi actori au şase copii: Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

D.M.