5.4 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 22:58
No menu items!

Angelina Jolie, contract-record de 50 de milioane de dolari. Ce conţine documentul

spot_img

angelina-jolie

Angelina Jolie este pe punctul de a semna un contract-record în valoare de 50 de milioane de dolari pentru a-şi scrie memoriile, iar mai multe edituri americane “se luptă” deja pentru achiziţionarea drepturilor de publicare a acestui volum autobiografic.

Potrivit presei americane, actriţa în vârstă de 38 de ani, care a suportat o dublă mastectomie în februarie, a generat un veritabil “război al licitaţiilor” pentru achiziţionarea drepturilor de publicare a autobiografiei ei, iar preţul pe care editurile ar fi dispuse să-l plătească a ajuns deja la 50 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

O sursă dintr-o editură americană a declarat pentru publicaţia Daily Star Sunday: “Oricare va fi editura care va obţine semnătura ei va sta pe o mină de aur”. “Cartea ei are garantată prima poziţie pe lista bestsellerurilor din orice ţară din lume”, a adăugat aceeaşi sursă.

Un prieten al celebrei actriţe americane a dezvăluit faptul că Angelina este de părere că “acesta este un moment potrivit” pentru a-şi scrie autobiografia şi că nu doreşte să se răzgândească în această privinţă. “Şi-a dorit dintotdeauna să facă asta, iar acum crede că este momentul potrivit. Nu a avut niciodată parte de atât de multă pace şi de atât de multă împlinire în viaţa ei”, a spus aceeaşi sursă.

“Există nişte demoni în trecutul ei, dar acum se află într-o zonă în care se simte suficient de confortabil din punct de vedere mental şi spiritual pentru a scrie despre ei cu onestitate şi pentru a-i include în context. Niciun subiect – în afara acelora care ar putea să afecteze viaţa privată a copiilor ei – nu va fi considerat un tabu”, a adăugat sursa citată.

R.D.