7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 23:31
No menu items!

Angelina Jolie a dat în judecată tabloidul britanic Daily Mail

spot_img

Cotidianul britanic a publicat o înregistrare video cu Angelina Jolie şi a afirmat că aceasta o prezintă pe actriță pe vremea când era dependentă de droguri

Angelina Jolie

Angelina Jolie a dat în judecată tabloidul Daily Mail, pe care îl acuză de încălcarea vieţii private, după ce cotidianul britanic a publicat o înregistrare video şi a afirmat că acel material ar arăta-o pe actriţa americană pe vremea când aceasta era dependentă de droguri.

După scandalul provocat de tabloidul Daily Mail care a publicat un articol despre familia logodnicei actorului George Clooney, considerat „fals” de starul american, Angelina Jolie a decis, de asemenea, să lupte contra tabloidului britanic, relatează theguardian.com.

Potrivit The Times, Angelina Jolie a deschis o acţiune în justiţie împotriva Daily Mail, după ce jurnaliştii de la acest tabloid au publicat online o înregistrare video şi au susţinut că aceasta o prezintă pe actriță pe vremea când era dependentă de heroină în anii 1990.

Se crede că înregistrarea video a fost cumpărată de Mail Online – divizia online a tabloidului Daily Mail, de la National Enquirer, un săptămânal american specializat în publicarea de ştiri mondene.

Autorii articolului spun că acea înregistrare video de 16 minute conţine o conversaţie telefonică între Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, pe vremea când actriţa avea puţin peste 20 de ani. Jurnaliştii de la Mail Online sugerează faptul că actrița ar vorbi cu tatăl său despre fratele ei, James, şi despre mama ei, Marcheline Bertrand.

Potrivit sursei citate, se crede că actriţa americană consideră că publicarea unei astfel de înregistrări video reprezintă o încălcare grosolană a vieţii sale private.

Autorii articolului tind să creadă că înregistrarea video a fost realizată de Franklin Meyer, în vârstă de 69 de ani, descris de New York Daily News drept un fost traficant de droguri care „şi-a petrecut ultima jumătate de deceniu răspândind zvonuri despre faptul că ar fi fost furnizorul de cocaină şi heroină al lui Jolie la sfârşitul anilor ’90”.

D.M.