9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 13:51
No menu items!

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să organizeze patru ceremonii de nuntă

spot_img

 Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes

Angelina Jolie şi Brad Pitt intenţionează să marcheze căsătoria lor printr-o serie de patru ceremonii de nuntă,  care vor debuta cu o petrecere în Australia şi se vor încheia cu o recepţie somptuoasă la Chateau Miraval, proprietate pe care cuplul o deţine, scrie contactmusic.com.

Prima ceremonie de nuntă se va desfăşura în rezervaţia naturală Ayers Rock, din nordul Australiei, pe 18 decembrie, dată la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va împlini 50 de ani.

“Vor organiza o primă petrecere la Ayers Rock în Australia, în ziua în care Brad va împlini 50 de ani, în decembrie. Angelina îşi doreşte o ceremonie aborigenă, la răsăritul soarelui”, a precizat o sursă pentru tabloidul Daily Star.

A doua ceremonie de nuntă va fi organizată la începutul anului 2014 într-una din reşedinţele lor din Los Angeles sau din New Orleans, iar a treia ceremonie va fi în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenuşa mamei sale, Marcheline Bertrand – care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani – a fost împrăştiată deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasă pentru rude şi prieteni.

“Petrecerea finală va fi una spectaculoasă şi va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, în luna mai, în perioada Festivalului de Film de la Cannes”, a completat aceeaşi sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Anul trecut, în luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit în aprilie 2012  şi că urmează să se căsătorească.

C.A.