10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 17:14
No menu items!

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit

spot_img

Actorii americani s-au căsătorit, sâmbătă, în Franța, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi

angelina jolie - brad pitt

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa, informaţia fiind confirmată de agentul de presă al cuplului hollywoodian, potrivit BBC.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei – Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi.

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. Angelina Jolie a fost condusă la altar de Maddox şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne aruncau în urma miresei petale de trandafir. Shiloh şi Knox au fost purtătorii de verighete.

Cei doi au obţinut autorizaţia de căsătorie de la un judecător din statul american California, care a călătorit apoi în Franţa pentru a oficializa ceremonia de nuntă.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith. Cei doi actori au şase copii: Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

 D.M.