21.3 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:16
No menu items!

Angajații RATB, invitați la o „excursie” pe Arena Națională, în ziua lansării candidaturii lui Victor Ponta

spot_img

Conducerea regiei de transport neagă implicarea în organizarea „excursiei”

ratb_angajati

O invitație pentru vizitarea Stadionului „Arena Națională”, chiar în ziua lansării candidaturii la alegerile prezidențiale a lui Victor Ponta, a fost lansată de unii angajaţi ai RATB.

Anunțul a fost făcut printr-un afiș lipit pe un geam de la Autobaza Obregia, dar textul nu trimite explicit spre participarea angajaților la spectacolul organizat pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta, ci face referire la o „excursie”.

Sâmbătă, 20.09.2014, la ora 15.00, se va organiza o excursie pentru vizitarea Stadionului Naţional ‘Lia Manoliu’. Pentru că transportul se face organizat, doritorii se vor înscrie pe listele existente la Staţia de Mişcare şi Atelierul de întreţinere până vineri, 19.09.2014, ora 7.00

Afiș la RATB

Contactaţi de Mediafax, reprezentanţii RATB au negat implicarea regiei în organizarea deplasării la stadion. Potrivit acelorași surse, afișul nu a mai putut fi găsit, după semnalarea făcută de jurnaliști.

Liderul sindical Mircea Ionescu a precizat că „excursia” nu este organizată nici de conducerea RATB, şi nici de sindicat. „A existat un singur afiş, lipit la autobaza Obregia, probabil de unii colegi, simpatizanţi ai PSD. În weekend sunt liberi şapte-opt mii de salariaţi ai noştri, iar restul lucrează. În timpul liber, fiecare face ce vrea, nu i se poate impune unde să meargă”, a explicat Mircea Ionescu pentru Mediafax.

Sindicalistul a subliniat că nu au fost cerute spre închiriere autobuze ale RATB pentru transportul unor participanți la evenimentul de pe Arena Națională.

Olimpia Diaconiuc