19.6 C
București
duminică, 25 iulie 2021 - 6:48

Andrei Plăcintă, mesaj pe Facebook: “Toate mesajele să le lăsați la noi la hotel, la Focșani. Pa, pa băieți!” VIDEO

spot_img

andrei_placinta

Înainte de a se preda Poliției Timiș, pentru a executa pedeapsa de 4 ani și 6 luni de închisoare la care a fost condamnat de magistrații Curții Supreme, Andrei Plăcintă (fiul fostului senator Sorina Plăcintă) a postat, marți dimineață, pe Facebook un mesaj video.

Andrei Plăcintă se afla luni seară, când magistrații dădeau decizia definitivă de condamnare, în judeţul Caraş-Severin, lângă comuna Topleţ, de unde a postat pe Facebook, cu telefonul mobil, mesajul: “Am primit 4 ani şi jumătate cu executare începând acum. Ne mai vedem”.

Marţi dimineaţă, fiul fostei senatoare a postat pe Facebook, de lângă Timişoara, un filmuleţ cu mesajul “Pa, pa, băieţi!”.

VEZI AICI MESAJUL VIDEO

Anunţul lui Andrei Plăcintă a fost urmat de mesaje de susţinere din partea prietenilor de pe Facebook, fiul senatoarei precizându-le acestora că “orice mesaj (scris evident), urare de bine, carte, cadou etc” îi poate fi trimis la hotelul din Focşani unde lucra ca administrator, urmând să ajungă ulterior la el.

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, a fost condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, după ce Curtea Supremă i-a respins ca nefondat recursul împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

El s-a predat, marți dimineață, Poliției Timiș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mirela Drăghicioiu, Andrei Plăcintă a mers la sediul Poliţiei Judeţene marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, pentru a se preda.

El a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Timiş, iar în zilele următoare va fi transferat la penitenciarul din Timişoara.

R.D.